POLITYKA PRYWATNOŚCI

Niniejszy dokument zwany Polityką prywatności określa zasady związane z przetwarzaniem danych osobowych za pomocą stron internetowej: www.bezproblemow.pl

Administrator danych:

Administratorem Pani/Pana danych osobowych gromadzonych za pośrednictwem strony internetowej www.bezproblemow.pl jest spółka: Czyżewski Nowojski Ostaszewski Sp. k. z siedzibą w Poznaniu, ul. Św. Marcin 25/7; 61-804 Poznań, e-mail: k.lamparski@cno-legal.pl

Cele przetwarzania danych osobowych oraz podstawa prawna przetwarzania:

Prawa związane z ochroną danych osobowych:

Posiada Pani/Pan prawo żądania dostępu do treści swoich danych – w granicach art. 15 RODO, ich sprostowania – w granicach art. 16 RODO, ich usunięcia – w granicach art. 17 RODO, ograniczenia przetwarzania – w granicach art. 18 RODO, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Pana/Pani danych osobowych – w granicach art. 21 RODO. Nadto jeżeli Pani/Pan uzna, że dane osobowe są przetwarzane przez Administratora niezgodnie z wymogami prawa ma Pani/Pan prawo wnieść skargę do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Szczegóły dotyczące swoich uprawnień wynikających z RODO możesz uzyskać bezpośrednio u Administratora;

W celu wykonania swoich praw prosimy o kontakt pod adres email: k.lamparski@cno-legal.pl lub w formie tradycyjnej na adres Administratora podany powyżej.

Odbiorcy danych:

Twoje dane osobowe mogą zostać przez nas przekazane naszym podwykonawcom oraz partnerom, czyli podmiotom z których korzystamy przy przetwarzaniu danych osobowych, są to w szczególności firmy informatyczne, programistyczne, hostingowe, firmy świadczące usługi księgowe, płatnicze, kancelarie prawne, agencje marketingowe, partnerzy świadczący usługi techniczne.

Przekazanie danych do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej:

Przy prowadzeniu strony internetowej oraz aplikacji mobilnej Administrator korzysta z narzędzi dostarczanych przez podmioty, które znajdują się poza Europejskim Obszarem Gospodarczym, a niektórzy z podwykonawców mogą przechowywać Pani/Pana dane poza ww. terytorium (np. Google). Ilekroć mogłoby dochodzić do przekazywania Pani/Pana danych poza Europejski Obszar Gospodarczy, odbywa się to wyłącznie w ramach procedur zgodnych z przepisami o ochronie danych osobowych (dane są przekazywane do takich krajów, co do których Komisja Europejska wydała decyzję stwierdzającą, że zapewniają one odpowiedni stopień ochrony).

Polityka cookies:

W celu jak najlepszego działania strony internetowej Administrator wykorzystuje pliki cookies. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkowników portali internetowych, które następnie serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego urządzenia.

Akceptacja polityki cookies oznacza zgodę na użycie tych plików. W każdym momencie jednak możecie Państwo zmienić ustawienia przeglądarki decydujące o tym użyciu.

Do stosowanych plików cookies należą następujące typy plików cookies :

Cookies własne. Pliki cookies własne wykorzystywane są w celu prawidłowego działania strony,

Cookies Google Analytics. Korzystamy z narzędzia Google Analytics zapewnianego przez Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Pliki te są wykorzystywane celach lepszej prezentacji wybranych elementów witryn, wyświetlania specjalnych komunikatów informacyjnych i reklamowych, prowadzenia statystyk o korzystaniu ze strony, optymalizacji i poprawnego wyświetlania treści zawartych na stronie.

Cookies Bookero. Korzystamy z usług Bookero zapewnianego przez SAFI STUDIO Paweł Nowakowski, Dębina, ul. Spacerowa 25, 05-152 Czosnów. Pliki te są wykorzystywane celach umożliwienia funkcjonowania usługi rezerwacji spotkań przez stronę internetową.

Zarządzanie plikami cookies przez użytkowników stron internetowych odbywa się przez zmianę ustawień przeglądarki. Wszystkie przeglądarki pozwalają na kontrolę działania mechanizmu cookies, włącznie z jego całkowitym wyłączeniem. Domyślnym ustawieniem przeglądarek w zakresie plików cookies jest to, że będą one zezwalały na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym.

Każdy użytkownik strony może w dowolnym momencie zablokować dostęp do plików cookies poprzez wykasowanie plików cookies zapisanych na jego urządzeniu/urządzeniach końcowych lub zmianę ustawień przeglądarki internetowej. Aby dokonać zmian ustawień aktualnie używanej przez użytkownika przeglądarki internetowej, konieczne jest zapoznanie się z zasadami dokonywania tych zmian odmiennymi dla każdej z dostępnych przeglądarek.

Szczegółowe informacje o plikach cookies możesz znaleźć na stronie internetowej: www.wszystkoociasteczkach.pl.

Zmiany Polityki Prywatności:

Administrator zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności.